appel

Flexibele formulering

Minecto One is een veelzijdige spuitkorrel met unieke eigenschappen. Dankzij zijn uitstekende oplosbaarheid en zachte formulering kan het veilig worden ingezet, zelfs op jonge gewassen. Bovendien is deze spuitkorrel gemakkelijk te mengen met andere producten in een tank mix, waardoor het flexibel kan worden ingezet op verschillende momenten, afhankelijk van de behoeften van het gewas. Hiermee hebben landbouwers en telers een gebruiksvriendelijk middel tot hun beschikking voor effectieve toepassingen en een op maat gemaakte aanpak.

Trips op ui

Formulering

Het product is geformuleerd als een granulaat. Dankzij deze formulering is Minecto One bijzonder zacht voor het gewas en lost het product zeer gemakkelijk op in de tank. Hiernaast wordt de goede oplosbaarheid van Minecto One getoond.

Formulering Minecto One

De voordelen op een rij

.

product_img

Snelle werking en lange duurwerking

product_img

Rupsen-, trips- en vliegenmiddel met nevenwerking op andere plaaginsecten (o.a. kevers)

product_img

Formulering geeft flexibiliteit in toepasbaarheid

Gericht en doeltreffend

Minecto one is een nieuw breedwerkende insecticide op basis van de actieve stof cyantraniliprole. Dankzij de translaminaire werking is het mogelijk om plagen te bestrijden op moeilijk te raken plaatsen. Ondanks zijn brede werking past Minecto One in een geïntregeerd gewasbeschermingsprogramma.