Aardappel

Aardappel

Syngenta biedt een breed assortiment aan gewasbeschermingmiddelen waardoor de opbrengst en kwaliteit voor uw aardappelteelt gewaarborgd zijn.

Gewasbescherming in aardappelen

Syngenta ontwikkelt en levert een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen voor de aardappelteelt. Van een effectieve bestrijding van aardappelziekte of phytophthora en andere schimmelziektes bij aardappelen tot onkruidbestrijding en loofdoding, Syngenta biedt een totaaloplossing voor uw aardappelteelt. Maak hieronder uw keuze.

Onkruidbestrijding in aardappelen

Syngenta biedt specifieke producten voor onkruidbestrijding bij poot-, zetmeel- en tafelaardappelen. Vóór en bij de opkomst van de aardappelplant bieden wij effectieve onkruidbestrijding voor uw aardappelgewas.

Spuitmachine op aardappelveld

Insectenbestrijding in aardappelen

Syngenta heeft een aantal middelen in haar pakket tegen schadelijke insecten in uw aardappelgewas. Ons pakket varieert van middelen die u in kan kan zetten vóór opkomst tegen aaltjes of na opkomst tegen o.a. bladluizen.

Aardappel phytophthora

Bestrijding van aardappelziekten

Phytophthora is de bekendste en beruchtste aardappelziekte, een probleem voor alle aardappeltelers. Binnen enkele dagen kan deze gevaarlijke schimmelziekte zich in een aardappelveld fors uitbreiden. Bovendien kunnen de sporen via de grond de knollen aantasten.