Minecto One

Minecto™ One

Maak kennis met een geavanceerd insecticide voor een zorgeloze zomer: Minecto One. Dit innovatieve product is breed toegelaten in verschillende gewassen, waaronder groenten en fruitbomen. Dankzij de langdurige werking wordt effectieve bestrijding van diverse schadelijke insecten geboden.

Zoek je een betrouwbare oplossing om jouw gewassen te beschermen? Dit product is er om te helpen! Geniet deze zomer, wetende dat jouw gewassen optimaal worden beschermd.

De voordelen op een rij

.

Trips, rupsen en vliegen

Groenten en fruitbomen kunnen ernstig worden aangetast door diverse plagen. Trips vormt bijvoorbeeld een aanzienlijke bedreiging voor uien, knoflook en sjalotten, vooral in warme en droge omstandigheden. Door tijdig gebruik te maken van de krachtige oplossing, kan de tripspopulatie snel onder controle worden gehouden, waardoor schadelijke gevolgen worden voorkomen. Rupsen vormen een algemeen probleem in verschillende teelten en kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Het is een uiterst effectief middel tegen verschillende soorten rupsen, zoals fruitmot, koolmot en koolwitje. In diverse groententeelten vormen de maden van vliegen een bedreiging voor jonge plantjes. Met behulp van Minecto One kan de aanwezigheid van koolvliegen en wortelvliegen in het gewas effectief worden bestreden.

Koolmot