Glasgroenten

Glasgroenten

Syngenta biedt een uitgebreid assortiment aan zaden en gewasbeschermingsmiddelen, waardoor de kwaliteit en opbrengst van uw teelt gewaarborgd zijn.

Goed beschermd groeien de mooiste producten

 De vele kleurrijke variëteiten en hun bijna oneindige toepassingsmogelijkheden maken glasteelten heel aantrekkelijk voor de retail en de consumenten. Syngenta ontwikkelt nieuwe, hooginnovatieve rassen die hun wensen vervullen. Dat doen we middels smaaktesten bij diverse segmenten, maar ook residuvragen, houdbaarheidsonderzoek en meer... Ook vindt u bij ons een breed gamma aan sterke producten om uw gewas schoon en gezond te houden. Zo kunt u gerust uw teelt zo perfect mogelijk laten verlopen en met een kwalitatief en consistent product de markt in gaan. 

Snoeptomaat

De juiste rassenkeus in tomaat

We bieden u een breed assortiment aan snoep-, cherry-, tros-, vlees-, cocktailtomaten... Onze rassen sluiten zo goed mogelijk aan aan uw teeltbehoeftes en aan de huidige markt. En innovaties komen er constant bij.

Overture paprika

De juiste rassenkeus in paprika

We bieden u een breed assortiment aan (block)paprika's... Onze rassen sluiten zo goed mogelijk aan uw teeltbehoeftes en aan aan de huidige markt. En innovaties komen er constant bij.

Trips in glasgroenten

Insectenmanagement

Mineermotten, rupsen, bladluizen, witte vliegen, trips, spintmijten, mineervliegen... De ongewenste gasten in glasgewassen zijn talrijk! Bij ons kan u terecht voor effectieve middelen die met de nuttige insecten rekening houden. Alles voor een zekere teelt.

Meeldauw in paprika

Gewasgezondheid

Ondanks de beste zorg, kunnen ziektes zoals grauwe schimmel, phytophtora, anthracnose of echte meeldauw in de kas voorkomen. Bij ons kan u terecht voor sterke producten en het juiste advies. Alles voor een zekere teelt.