Trips proef in prei op het Groentenplatform

Groentenplatform prei trips

Flexibel tripsen aanpakken in prei

Hoe gaan we trips aanpakken in de toekomst?

De trips problematiek in prei is de afgelopen jaren flink toegenomen. De oorzaak heeft meerdere factoren. Het klimaat is een belangrijke variabele daar in. Maar ook het aantal beschikbare middelen om effectief aan te kunnen pakken. Syngenta werkt hard aan een flexibele oplossing. Benieuwd naar wat we met flexibel bedoelen kijk dan snel verder.

Groentenplatform prei trips

Laat dit toch niet gebeuren...

Dat trips aantasting afhankelijk is van het weer en groei in planten is de afgelopen jaren meer dan duidelijk geworden. In de jaren met hoge temperaturen over lange periodes zijn er vaak genoeg verrassingen ontstaan. Trips kan zich namelijk afhankelijk van temperatuur explosief vermeerderen. Op het juiste tijdstip bestrijden met de juiste toepassing en techniek is van cruciaal belang.

Groentenplatform prei

Oplossingen

De oplossing die Syngenta biedt flexibiliteit op verschillende gebieden:Wel of geen hulpstof toevoegenVolwassen trips of larvenDuurwerking of knockdown effectTips voor een goede tripsbestrijdingVolg de waarschuwingsystemenMonitor op blauwe plakvallenMonitor trips op je gewas, of liever: kijk diep in de schacht

Groentenplatform

Op het Syngenta Groentenplatform willen wij graag onze verschillende oplossingen in preigewassen met u delen. ...

Groentenplatform Powered by Stars