Seedcare op het Groentenplatform

Groentenplatform Seedcare

Een goed begin is het halve werk!

Waarom moet een kiemplantje beschermd worden?

Een kiemplantje is als een baby het is erg gevoelig in z’n beginontwikkeling. In deze kiemfase kan het bedreigd worden door diverse bodemschimmels. Ook kunnen er al op het zaad ziektekiemen aanwezig zijn. Syngenta Seedcare heeft met FarMore® voor de groententeelt diverse oplossingen. En blijft hierin nieuwe producten ontwikkelen voor de groententeelt zodat ook in de toekomst groententelers verzekerd zijn van een goede start van hun gewassen.

Groentenplatform Seedcare

Beschermt tegen de belangrijkste ziektes​

Met Maxim® 480FS wordt het plantje beschermd tegen veel voorkomende bodemschimmels. Maxim 480FS heeft een uniek werkingsmechanisme en kan daardoor in vele gewassen worden ingezet. Voor een extra bescherming tegen Oömyceten kan in een aantal gewassen, Ook Apron® XL worden toegevoegd. Hierdoor is er ook voldoende bescherming tegen bijvoorbeeld Pythium.

Groentenplatform Seedcare Gewassen

Gewassen

Op onze website kunt u zien in welke gewassen Maxim 480FS en ook Apron XL mag worden toegepast. Voor Maxim 480FS verwachten wij eind dit jaar nog een flinke uitbreiding van het aantal gewassen te verkijgen. Voor Apron XL hopen we dat de beperkingen van het etiket binnen afzienbare tijd wordt opgeheven. 

Het Groentenplatform

Op het Groentenplatform willen wij graag onze kennis en ervaring op het gebied van grond- en zaadgebonden ziekte met u delen. Ook discusseren wij graag met u over onze ideeën voor de toekomst.

Groentenplatform Powered by Stars