Ons verhaal

Bringing plant potential to life

Onze geschiedenis

Syngenta is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen met een gemeenschappelijk doel: Bringing plant potential to life. Door eersteklas onderzoek, mondiaal bereik en toewijding aan onze klanten helpen we opbrengsten te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren.

Bij alles wat we doen staat onze afnemer centraal. Zo gaan we verder dan uitsluitend het aanbieden van ons product. Geïntegreerde oplossingen waarin onze toprassen, onze kennis en ervaring, onze gewasbeschermingsmiddelen en onze innovatieve kracht samenkomen, daar streven we naar. Met als onderliggend uitgangspunt: meer halen uit minder. Op onze website is er veel informatie over het brede scala aan producten en diensten waarmee de teler in zijn bedrijfsvoering ondersteunen. Onder de buttons Vacatures en Werken bij Syngenta is ons actuele banenaanbod  te vinden. 

Op www.syngenta.com vind je een wereld aan informatie over een grote diversiteit aan aspecten van de onderneming mondiaal. Het financiële jaarverslag, informatie over technologie en biodiversiteit, de landen waar we actief zijn en een overzicht van de historie van het concern, het is er allemaal bij elkaar gebracht. Verder gaan er achter de button Careers vele banen schuil in een groot aantal landen. Uitgelezen kansen voor wie een loopbaan in een dynamische en internationale setting ambieert.

Onze ambitie

Etre l’une des entreprises emblématiques du monde, reconnue pour :

• sa contribution à la santé et à la qualité de la vie

• son leadership en matière d’innovation

• son dévouement à l’égard des clients

• sa réputation d’employeur modèle

• ses performances financières toujours élevées

 

Une entreprise dont il est légitime d’être fier !