Welkom bij “Het Groentenplatform”

Algemeen
Groentenplatform

Ossendrecht, een grensplaatsje op de Brabantse wal. Een echte groentenstreek! Kortom, dè ideale locatie voor een groentenplatform in de Benelux. Bij de familie Janssen, in Noord-Brabant heeft het Groententeam van Syngenta een locatie gevonden waar wij onze proeven in hun praktijkpercelen uit gaan voeren. Compact rondom de boerderij zijn er diverse proeven te voet te bezoeken in sluitkool, broccoli, prei, wortelen en boontjes.

Vol in de schijnwerpers

Het groententeam biedt naast het bezoeken van diverse proeven ook de mogelijkheid aan om een èchte reis te maken binnen de Syngenta oplossingen. Oplossingen waarbij SeedcareNew farming technologieSustainability en natuurlijk “The Stars of Syngenta” vol in de schijnwerpers zullen staan. In het licht van klimaatverandering, maatschappelijke discussies over gewasbeschermingsmiddelen en een steeds smaller wordend productenpakket worden we uitgedaagd om te zoeken naar totaaloplossingen (ICM). Met de oplossingen waar we op dit moment mee bezig zijn we overtuigd om bij te kunnen dragen aan het totaalconcept (ICM). Het groententeam wil graag met jullie, distributie en partners, in gesprek om ervaringen te delen en de oplossingen passend te maken voor jouw advies aan de teler.

“Het groententeam staat in de startblokken om nieuwe kennis te ontwikkelen.”

Ontwikkelingen rondom het event

De komende maanden zullen wij er alles aan doen om jullie op de hoogte te houden. Onze pagina zal regelmatig gevuld worden met de nieuwste ontwikkelingen rondom het groentenplatform. Zodat jij op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen. Maar, ook zodat er een mooi overzicht ontstaat van de kennis die we op dit platform vergaren.

Wij hopen ook jou in de 1e helft van oktober te mogen ontmoeten!

Het Syngenta groententeam.