Seed Care Prenez programme de soins

Seedcare Takecare programma

Geeft zaadbehandelfabrikanten, mobiele zaadbehandelaars en on-site behandelaars advies over het veilig gebruiken van Seedcare-producten.

Zaadbehandeling is een effectieve manier om uw gewassen te beschermen en wordt dan ook steeds vaker toegepast. Als u op een verantwoordelijke manier met Seedcare™-producten om wilt gaan, moet u goed op de hoogte zijn van de manier waarop de coating op de zaden wordt gedaan en hoe u het beste met behandeld zaad om kan gaan. Deze trainingsmodule laat zien wat de beste manier is om het zaad te behandelen. Dat is zowel voor uzelf, voor de persoon die met de zaden omgaat als voor het milieu van belang. Het is voor ons allemaal belangrijk dat zowel de mensen die het zaad behandelen als de mensen die het behandelde zaad gebruiken, weten hoe ze er op een verantwoordelijke manier mee om moeten gaan.

Als u op de volgende pagina een aantal vragen beantwoordt, kunnen we een training aanbieden die precies op uw situatie van toepassing is. Op basis van uw antwoorden selecteren we een aantal films, gevolgd door korte testjes, waarmee u voor uzelf kunt nagaan of u de belangrijkste boodschappen uit de filmpjes heeft meegenomen.

Bedankt voor het deelnemen, en een fijn zaaiseizoen gewenst!

Het Syngenta Seedcare™ Team