You are here

Winnaars fotowedstrijd - De mooiste spruitjes

Koolgewassen
18.02.2021
Marcantus

Het seizoen loopt voor de laatste telers nu ook bijna op zijn einde. Opnieuw een jaar met uitdagingen maar vaak ook mooie resultaten en prachtige velden. De opbrengsten waren gemiddeld tot goed en ook de kwaliteit was zeker op veel plaatsen goed. Opnieuw door de onuitputtelijke inzet en vakkennis van jullie als telers.

Het seizoen 2020-2021 loopt nog maar pas op zijn einde en daar is het nieuwe zaaiseizoen al. De vroegste plantingen zijn al weer gezaaid, de overgrote meerderheid komt er snel aan. Tijd voor de planning dus!

Zoals jullie weten zijn onze nieuwste toprassen Hey Melis en Marcantus reeds uitverkocht. Er is zeker nog plaats voor wat extra rassen in de markt en we blijven dan ook volop nieuwe rassen onderzoeken en beproeven om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in de planning. Bedankt ook aan de vele telers die ieder jaar opnieuw vol enthousiasme klaar staan om hieraan te willen meewerken. Voor dit jaar wordt het nog vooral puzzelen in de planning met de gekende rassen die elk hun waarde hebben.

>> Bekijk hier ons volledige spruitkoolassortiment!


Tijdens het voorbije seizoen hadden we een wedstrijd lopen waarbij grappige, leuke of informatieve foto's en filmpjes ingestuurd konden worden van jullie spruitkoolteelt.

Wat was er te winnen? Een overnachting in Enkhuizen waar je een rondleiding krijgt in ons zaadveredelingsbedrijf. Hieronder de winnende inzendingen. Proficiat!

  • Alain Vandewiele
  • Wout Desmyter
  • Christof Haghedooren
  • Matthias Haghedooren
  • Hendrik Legrand

Wedstrijd spruitjes

Verder wensen we jullie nog veel succes in het komende seizoen!