You are here

Win jij 10 000 koolzaden?

Koolgewassen
15.03.2021
Kolen 2021

Beste telers,

Ondertussen zijn we alweer in maart, de dagen worden langer, het lentezonnetje doet ons allen deugd en we zijn ondertussen volop bezig met alle voorbereidingen van het nieuwe seizoen. We hopen dat alles vlot mag verlopen en dat u en uw naasten in deze bizarre tijden gezond en wel blijven.

Begin januari kregen jullie onze brochures toegestuurd. Er werd ook een wedstrijd aan verbonden waarbij u een kruiswoordraadsel kon oplossen. Als u alles correct had ingevuld, dan kwam u tot het volgende resultaat: ‘bedankt voor het vertrouwen’. Heel wat telers hadden dit correct :-).

Brassica België

Er was echter ook een schiftingsvraag aan verbonden. Hierbij zochten we een antwoord op de vraag : ‘Hoeveel verschillende koolrassen heeft Syngenta in 2020 in België verkocht?’ Het antwoord hierop is maar liefst 125 verschillende koolrassen. De drie telers die het dichtst gegokt hebben, zijn:

  • Geert Eggermont
  • Luc Dejonckheere
  • Patrick Casier

De winnaars winnen elk 10.000 koolzaden naar keuze en worden binnenkort door ons gecontacteerd. Een dikke proficiat aan de winnaars en dankjewel aan alle deelnemers!

Met vriendelijke groeten,

Celine en Kevin