You are here

Telersavond Gits afgelopen 17 januari een succes!

Koolgewassen
23.01.2019
Syngenta Telersavond Gits

Jaarlijkse telersavond in West-Vlaanderen

Wat een drukke maand januari! Vlak na de beurs in Gent, was het tijd om met de vollegrondsgroentetelers samen te komen, tijdens onze jaarlijkse vergadering. Dat deden we afgelopen donderdag 17 januari in Gits. We kunnen op een geslaagde avond terugblikken! Goede opkomst, interessante presentaties zonder te vergeten: een nuttig en gezellig netwerk-moment.

Eerst was gedeputeerde van de lanbouw Bart Naeyaert aan het woord: hoe om te gaan met de uitdaging van de landbouw vanuit de politieke hoek? Daarna kwam Ilse Delobelle (crop advisor bij Syngenta) met de actualiteiten in gewasbescherming: concrete en waardevolle informatie voor de gebruikers! Toen was het de beurt van Celine Denys (groentezaden-vertegenwoordiger bij Syngenta) om ons brede kool-assortiment onder het zonnetje te zetten. Java, nieuwe industrie bloemkoolras sprong uit door de mooie beelden en video opgenomen tijdens de open dag eind 2018. Er waren enthousiaste telers in de zaal!

Uiteindelijk verlootten we mooie prijzen onder de aanwezigen. Hieronder de blije winnaars: Marnix Laleman uit Houthulst, Johan Soenen uit Poelkappelle en Nico Desmet uit Vladslo winnen alle drie een set  van 90%-driftreducerende doppen ter waarde van €500, Henk Stevens uit Alveringem, Dries Veramme uit Zuidschote, Guido Degezelle uit Westrozebeke en David Haerinck uit Waregem krijgen alle vier 5L Isabion® biostimulant!

Syngenta Telersavond Gits