You are here

Dragers van bloemkoolsokken vallen in de prijzen op Agro-Expo

Koolgewassen
30.01.2020
Java Sokken

Roeselare - Afgelopen weekend op Agro-Expo in Roeselare toonde Syngenta hun assortiment vollegrondsgroenten. Tijdens de drie dagen werd er bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Celine Denys en Kevin Butaye (Technical Sales Representatives voor Syngenta Seeds) waren samen met collega's steeds op de stand om klanten te ontvangen.
Daarnaast werden enkele bijzondere gasten verwelkomd. Mensen die sokken droegen van het bloemkoolras Java! Hiermee kon je een paar toffe laarzen winnen! Daarnaast maakten alle bezoekers (na registratie) kans op een Avitrack.

Elke dag werden er laarzen verloot aan de mensen die op de stand hun prachtige Java-sokken kwamen tonen. "We zijn zeer verheugd, want er hebben toch zeer veel mensen de moeite genomen vanochtend de Java-sokken aan te trekken en die te komen tonen op de stand!", aldus Kevin & Celine. In totaal kwamen bijna 200 personen hun sokken op de stand tonen en maakten kans op de laarzen. Uiteindelijk gingen er 15 gelukkigen met een paar laarzen huiswaards.

Ook de avitrack is inmiddels verloot, Piet Vandesteene uit Mesen is de gelukkige winnaar! Proficiat!

De winnaars van de laarzen zijn uiteraard ook zeer gelukkig, allen proficiat: