You are here

Arietta laat opnieuw een goede zettingscapaciteit zien

Glasgroenten
06.03.2018

Huidige situatie

Deze week zijn van Arietta de eerste vruchten geoogst met een gemiddeld vruchtgewicht tussen de 180-200 gram. De goede zettingscapaciteit van Arietta komt dit jaar opnieuw duidelijk naar voren. Door de tegenvallende instraling zien we bij verschillende  grove groene  rassen dit jaar moeite met de eerste zetting in week 3 t/m 5. Dit was bij Arietta zeker geen probleem. De bloemen waren mooi (niet te grof) klaar voor de volgende zetting.

 [[{"fid":"28631","view_mode":"default","attributes":{"alt":"Arietta de groene dame","title":"Arietta de groene dame","height":"3543","width":"4721","style":"width: 350px; height: 263px;","class":"media-element file-default"},"fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Arietta de groene dame","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Arietta de groene dame","filename_field[nl][0][value]":"arietta_pr007675_nl_32272.jpg","field_file_image_desc_text[nl][0][value]":"","field_file_image_copyright_text[nl][0][value]":""},"type":"media"}]]
>> Hebt u een vraag of een opmerking over deze teeltinfo? Neem dan graag contact op met een van onze paprika-experts!

>> Download HIER de complete teelthandleiding van Arietta!

>> Teler Geert Bouten, aangesloten bij veiling ZON en paprikatelersvereniging Pamosa in het nieuws met Arietta en SoUnique! Lees HIER het artikel!