You are here

Christian Walravens geeft een heel interessante presentatie

Aardappel
05.04.2016

Tijdens de telersbijeenkomst "Coins de hangar 2015" hebben verschillende sprekers zeer interessante presentaties gegeven over actuele problematiek die in de (industrie)aardappelsector speelt.

Christian Walravens sprak over het belang van een weloverwogen gebruik van gewasbescherming met efficiënte en moderne middelen. Daarna ging hij in op het veelbesproken onderwerp over de pesticides-perceptie door de keten en de consumenten. Wat kunnen telers op hun niveau doen, wat is hun rol er in en welke argumenten kunt de sector naar voren brengen? 

U kunt hieronder de presentatie van Christian Walravens nog een keer in het Vlaams bekijken. Deze lezing werd ook tijdens een telersbijeenkomst bij firma De Wulf in Roeselare afgelopen 17 februari gegeven.

LET OP! Deze presentatie zal alleen tot 31 maart as beschikbaar zijn.

Coins de hangar

Bent u geïnteresseerd om ongeveer eens per maand een kort en specifiek bericht over actuele speerpunten binnen uw sector te ontvangen? Meldt u graag hier: [email protected].Vergeet a.u.b. uw gegevens niet achter te laten (naam, voornaam, adres en aantal hectares aardappelen).