You are here

Open dag tomaat - 11 september 2019

Glasgroenten
04.07.2019
Syngenta Ebrando

Schone zaden en sterke rassen voor betrouwbare eindproducten

Nieuwe rassen in glasgroenten moeten aan heel wat eisen voldoen voor ze op grotere schaal geteeld worden. Ze gaan daarna door de keten heen en moeten uiteindelijk als mooie, lekkere en houdbare producten tot aan het bord van consumenten komen!

Omdat we sterk geloven dat onze rassen zekere voordelen voor u als ketenpartners bieden, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen. We presenteren u:

• Onze paprikarassen die zelfs na hete zomerdagen prachtig presteren en uitblinken in vruchtkwaliteit en houdbaarheid.
• Onze tomatenrassen uit 10 verschillende segmenten die zich voor diversiteit en onderscheiding lenen: voor ieder wat anders en wat lekkers. Denk aan superlang houdbare snoeptomaatjes, maar ook aan prachtige cocktail-, authentieke vleestomaten en nog meer!
• Mis dit niet !! Aandacht voor zaadgezondheid en -veiligheid! Onze experts van het Quality team geven graag uitleg over Syngenta’s strategië. Hoe zorgen wij dat onze commerciële en proefzaden vrij zijn van ziekten volgens de internationaal gestelde eisen? Naast een korte presentatie over beleid en laboratoriumtechnieken is er volop ruimte voor vragen en antwoorden.

Kom langs en geniet van een aangenaam netwerkmoment!

Om deze content te kunnen zien moet u de Marketing Cookies inschakelen.

Locatie: Ter Laak Orchideeën - Middenzwet 23, 2291 HM Wateringen, Nederland

Datum: woensdag 11 september tussen 13 en 18u.

Het Syngenta tomaten team