Ben jij mijn opvolger?| Syngenta Belgie

You are here

Ben jij mijn opvolger?

Peter Geerts, Sales & Technical Crop Advisor
Syngenta is een van de wereldmarktleiders in de Agribusiness met meer dan 27.000 medewerkers in meer dan 90 landen en richt zich op duurzame landbouw door innovatief onderzoek en technologie. Door wereldwijde kennis en de verbondenheid met onze afnemers dragen we bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van onze producten.


Ben jij mijn opvolger?

Mijn naam is Peter Geerts en samen met mijn collega’s zoeken wij een enthousiaste opvolger voor mijn functie bij Syngenta. Ik groei door naar een andere functie binnen dit mooie bedrijf na 14 jaar met hart en ziel als Sales & Technical Crop advisor tomaten te hebben gewerkt.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze tomatenrassen in België en het Verenigd Koninkrijk. Je zet proeven op, introduceert en volgt nieuwe rassen. Je hebt contact met telers, afzetorganisaties en supermarkten. Al met al een afwisselende en uitdagende baan!

Met wie heb je te maken?

Uiteraard met je collega’s binnen het glasgroenteteam, maar ook met vertegenwoordigers, product managers en mensen van R & D zoals veredelaars.

Waarom vind ik dit zo’n leuke baan?

Deze commerciële baan is leuk omdat je geweldige nieuwe rassen ontwikkelt en verkoopt, omdat je jouw product in de supermarkt ziet liggen, omdat telers enthousiast worden van een nieuw soort tomaat, omdat je nauw samenwerkt met retailers en je ziet dat je product aanslaat bij de consument.

Wat moet je kunnen?

Had ik al gezegd dat groene kennis ook uitermate belangrijk is? Je moet een tomatenplant van wortels tot kop kunnen lezen en sturen. Zelf heb ik een bachelor opleiding gevolgd, die is perfect voor de job, maar ook een hogere opleiding, zoals Industrieel ingenieur tuinbouw of Bioingenieur kan zeker ook, of als je denkt het aan te kunnen door je vele ervaring dan kan dat natuurlijk ook. Bel mij als je meer informatie wil, of bel met Guido De Wit, die kan ook al je vragen beantwoorden! Hopelijk worden we snel collega’s!

Pak je kans!

Je kunt ons je motivatiebrief en CV mailen naar [email protected]. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Guido De Wit, VEG BU Commercial Manager, tel. +32 (0)475 315 004 of bel met Peter Geerts +32 (0)475 315 999.